krm-logo

Teknisk fagskole & kurssenter

KURS I HYDRAULIKK

STUDIEPOENG: 45

HYDRAULIKK

Innen hydraulikk tilbyr vi både fagskole og enkeltemner. På denne måten kan du spesialtilpasse din utdanning ut ifra dine behov. Hydraulikk er et stort fagområde som strekker seg fra elektroniske styresystemer og hydraulikkolje til komponentlære, systemforståelse og mekanisk forståelse. Vi tilbyr kurs og enkeltemner på alle nivåer, enten du trenger innføring i hvordan systemet fungerer, eller du er hydraulikker som trenger en dypere forståelse og sertifiseringer av dine kunnskaper.

Dette gir deg fordeler i arbeidslivet ved at du tilegner deg en oppdatert kompetanse, med ferdigheter og en teknisk forståelse arbeidsgivere ser etter.

alt​​​​​​​

STUDIEPOENG: 5-7

KURS MED STUDIEPOENG

  • Hydraulikk I
  • Hydraulikk II
  • Hydraulikk III - Proposjonalhydraulikk
  • Hydraulikk III - Vannkraftverk
  • Hydraulikk IV
  • Kule- og rullelager
  • Prediktiv vedlikehold og digitalisering

alt​​​​​​​

alt

alt​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

FAGSKOLE

Fagskoleutdanningen for deg som vil blir fagtekniker innen hydraulikk faget. I løpet av studieløpet vil du tilegne deg ferdigheter, kunnskap og kompetanse som er praktisk rettet mot utfordringer man møter i arbeidslivet.

Dette innebærer en kompetanse i å drifte, feilsøke og vedlikeholde hydrauliske anlegg i landbasert industri, verft, båter/ skip, vannkraft, anlegg og offshore. Etter endt studium får du vitnemål og sertifikat som offentlig godkjent Fagtekniker Hydraulikk.

OFFENTLIG GODKJENT FAGTEKNIKER

KRM Tekniske Fagskole er en offentlig godkjent fagskole (NOKUT), noe som gir gode fordeler for
deg som er student hos oss. Avsluttet utdanning gir deg 45 studiepoeng, i tillegg til at utdanningen er godkjent for lån/ stipend i lånekassa. Studiet er også laget for å kunne tilpasses din livssituasjon, og du kan selv velge om du vil studere heltid eller deltid.

OPPTAKSKRAV OG PRIS

KRM Tekniske Fagskole er en offentlig godkjent fagskole (NOKUT), noe som gir gode fordeler for deg som er student hos oss. Avsluttet utdanning gir deg 45 studiepoeng, i tillegg til at utdanningen er godkjent for lån/ stipend i lånekassa. Studiet er også laget for å kunne tilpasses din livssituasjon, og du kan selv velge om du vil studere heltid eller deltid.

Pris for hele studiet er kr. 125. 290,-

Reise og opphold ved samlinger/ kurs kommer i tillegg.

PRISOVERSIKT FOR HVERT ENKELT EMNE FINNER DU HER