Ønsker du en kort presentasjon av vårt kursopplegg på Teams, ta kontakt med oss Epost eller telefon +47 67 90 40 00

Praktisk informasjon

Påmelding

For påmelding til de enkelte fagkurs er det bare klikke seg via dato i kurskalenderen eller gå direkte til påmeldingsskjemaet via menyvalget "påmelding". I løpet av kort tid sendes epost-kvittering for bestilling til den adressen du har oppgitt for mottak av kursbekreftelse, og i løpet av et par arbeidsdager vil du motta plassbekreftelse og informasjon til samme adresse.

Skal du melde deg på studiet Fagtekniker Hydraulikk eller Fagtekniker Digitalisering og Automasjon, bruker du et eget påmeldingsskjema i tillegg. De enkelte praktiske kurs melder du deg så på via kurspåmeldingsskjemaet, enten samlet eller etterhvert som du har anledning og tid til å gå kurs.
All kurspåmelding kan også sendes via vanlig epost eller ved telefonkontakt. 

Betalingsbetingelser

KRM fakturerer kursavgiften mens du selv gjør opp hotellregningen ved avreise. Andre betalingsavtaler kan inngås ved behov.
Dersom du ikke bor på Vestlia Resort i forbindelse med kurs på Geilo, kan du nyte hotellets lunsj ved å betale en "dagpakke"  til hotellet. Dagpakken betales normalt også i resepsjonen på hotellet. 

Firmakunder faktureres normalt første kursdag, betalingsfrist 30 dager. Privatpersoner faktureres ved påmelding eller ca 30 dager før kursstart med betalingsfrist 14 dager før kurset starter.

Avbestillingsregler

Fri avbestilling inntil 14 dager før kursstart, med unntak av elektrokurset på Gjøvik som har 7 ukers avbestillingsfrist. Etter den tid faktureres kursavgiften i sin helhet.
Hotellrommet avbookes automatisk sammen med en kurs-avbestilling.