Ønsker du en kort presentasjon av vårt kursopplegg på Teams, ta kontakt med oss Epost eller telefon +47 67 90 40 00

krm-logo

Teknisk fagskole & kurssenter

MASKINER SKAL BARE FUNKE

Hydraulikk

Frittstående praktiske hydraulikkurs med studiepoeng. Kan bygges på til en komplett fagskoleutdanning.
Fagtekniker Hydraulikk.

Les mer her

Digitalisering og automasjon

Frittstående praktiske kurs i elektro, automasjon og digitalisering med studiepoeng. Kan bygges på til en komplett fagskoleutdanning.

Les mer her

Maskiner skal bare funke

Vi elsker maskiner, det er derfor vi er til. Og vi elsker å prøve og feile og teste, for vi vet at skal maskinene gjøre sin jobb må vi gjøre vår. Alle maskiner har et formål, og det kan bare oppnås når de fungerer som de skal. Historien har vist oss at det kan bli både dyrt og direkte farlig når maskinene ikke virker som de skal eller slutter å virke. Mye av dette kunne vært unngått med riktig vedlikehold. Som vi pleier å si; riktig vedlikehold er langt billigere enn reparasjoner.

KRM er på mange måter en maskin selv også. Fordi vi er effektive, presise og trenger riktig vedlikehold, både vi og studentene våre. Sikkerhet er alltid høyeste prioritet hos oss.

SO, WELCOME TO THE MACHINE.

Om oss

KRM er en teknisk fagskole og kurssenter, som spesialiserer seg på alt innenfor drift og vedlikehold av roterende maskineri og hydraulisk utstyr.

Maskiner er essensielt for norsk industri; gode tekniske ferdigheter sikrer vekst i selskapene og sikkerhet for arbeiderne.

Maskinparken er en enorm ressurs, og med kompetansen vi tilbyr kan vi sørge for at denne kan driftes mest mulig effektivt, med minst mulig driftsforstyrrelser.

Med topp moderne teknisk utstyr, får du lære av de beste instruktørene i bransjen. Dette gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet, og sikrer deg gode fordeler i arbeidslivet.

V​​​​​​​I KAN MASKINER.
​​​​​​​LÆR AV DE BESTE.